Onvergetelijk

Evenementen

Wilt u een zorgvuldige en kwaliteitsvolle bloemendecoratie voor uw privé- of professionele evenement? De professionele bloemisten van Lys Royal, in Luik, verzorgen de bloemendecoratie van uw evenement volgens het thema en de kleuren die u in de kijker wilt zetten. Tafeldecoraties, bloemboeketten, decoratie van buffet(ten) en stoelen.

Uitgebreide zorg

Professionele mogelijkheden

Natuurlijke elegantie
Voeg een vleugje frisheid en elegantie toe aan uw evenement met onze op maat gemaakte bloemstukken, speciaal gemaakt om bij uw thema en stijl te passen.

Olfactorische sensatie
Laat de betoverende geuren van bloemen uw gasten betoveren en creëer een magische sfeer die in hun geheugen gegrift blijft.

Persoonlijk advies
Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van bloemen, kleuren en arrangementen die perfect aansluiten bij uw behoeften en budget.

Onze klanten spreken

De Royal Lily-bloemen veranderden ons evenement in een sprookje. Elke bloem was een perfecte aanvulling op ons decor.

Getrouwd

45 jaar oud

Ons professionele evenement werd getransformeerd door de prachtige bloemstukken van Lys Royal. Een echte eyecatcher voor onze gasten!

Amélie

56 jaar oud

Dankzij Lys Royal zagen de bloemen op ons feest er niet alleen prachtig uit, maar verspreidden ze ook nog eens een heerlijke geur door de zaal.

Julia

32 jaar oud

Ik werd weggeblazen door de creativiteit van Lys Royal bij het versieren van ons verjaardagsfeestje met bloemen. Een waar meesterwerk!

Felix

48 jaar oud

Lys Royal bracht onze zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau met hun prachtige bloemstukken. Een perfecte mix van professionaliteit en verfijning.

Odile

29 jaar

Wij helpen u graag

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment decoraties die speciaal voor u zijn gemaakt om uw evenement te verfraaien.