Fleur uw bedrijf op

Zakelijk

Welkom bij Lys Royal, uw bloemenpartner in Luik om uw professionele omgeving te verfraaien met elegantie en frisheid. Bedank uw personeel, versier uw pand dagelijks of voor een receptie.
Wij zorgen voor alles!

Uitgebreide zorg

Professionele mogelijkheden

Bedank uw personeel
Toon uw dankbaarheid aan uw toegewijde team met onze prachtige bloemstukken. Verse bloemen zijn de perfecte manier om uw waardering te tonen en een positieve sfeer op de werkvloer te creëren.

Versier je ruimte
Transformeer uw werkplek tot een gastvrije en inspirerende plek met onze unieke bloemstukken. Of het nu gaat om een ​​vergaderruimte, een inkomhal of een individueel kantoor, onze op maat gemaakte arrangementen brengen een vleugje natuur en kleur in uw professionele omgeving.

Laat uw recepties floreren
Of het nu gaat om een ​​klantenreceptie, bedrijfsevenement of speciale viering, onze verse bloemen voegen een vleugje verfijning en klasse toe aan elke gelegenheid. Laat ons bloemstukken maken die indruk zullen maken op uw gasten en een vleugje schoonheid aan uw evenement zullen toevoegen.

Onze klanten spreken

Lys Royal-bloemen gaven een vleugje elegantie aan onze professionele evenementen. Onze gasten waren onder de indruk van de prachtige bloemstukken.

Chloë

31 jaar

Als bedrijf streven wij altijd naar perfectie en de bloemdecoraties van Lys Royal hebben onze stand op beurzen en evenementen naar een hoger niveau getild.

Nathan

62 jaar oud

De bloemen van Lily Royal zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar zorgen ook voor een gastvrije sfeer in onze kantoorruimtes. Een echte aanwinst voor ons bedrijf.

Emma

39 jaar oud

Onze klanten zijn altijd onder de indruk van de aandacht voor detail die Lys Royal in hun bloemdecoraties legt. Het zijn ware kunstwerken die onze bedrijfsevenementen onvergetelijk maken.

Lucas

52 jaar

De samenwerking met Lys Royal voor de bloemdecoraties van ons bedrijf is altijd vlot verlopen. Zij begrijpen onze visie en weten deze perfect te vertalen naar prachtige bloemstukken.

Lea

36 jaar

Wij helpen u graag

Neem contact op

Vertrouw op Lys Royal om de schoonheid van de natuur in uw werkruimte te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek onze op maat gemaakte bloemendecoratiediensten voor bedrijven.